ФОТО: Как известные латвийцы провели выходные

rus.tvnet.lv
CopyMessenger Telegram Whatsapp
Обращаем ваше внимание, что статье более пяти лет и она находится в нашем архиве. Мы не несем ответственности за содержание архивов, таким образом, может оказаться необходимым ознакомиться и с более новыми источниками.
Фото: instagram.com

В выходные, как обычно, знаменитости делились в своих микроблогах особенными моментами досуга. Кто-то посещал светские мероприятия и выступал для поклонников, другие путешествовали, а некоторые предпочли семейную идиллию. Смотрите, как латвийские актеры, певцы, спортсмены и модели провели прошедший уикенд.

Charmed with the mountains?

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

The man right here?????

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

Vakars klāt ... ? ... "Pieņemu" vannu ... ?? ... Вечер ... Принимаю ванну ... ? ...

A post shared by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

Открытие выставки современного латвийского искусства "Artalea. Code 2. On the move". Советую посетить, фантазии есть, где разгуляться. Люблю разгадывать загадку "Что хотел сказать художник"? Ведь за каждой работой скрывается целая история, предшествующая созданию картины. #modernart #latvian #art #exhibition #painters #opening #открытие #выставка #современноеискусство #искусство #латвийские #художники #латвия #рига #latvia #riga #mangano #manganofashion #saintlaurent #fashion #look #fashiongirl #tvpredenter #tvhost #телеведущая

A post shared by Yelena Gricuk (@yelenagricuk) on

#вгиковцы #вгик #blackandwhite

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Šķiet, ka ir piedzīvots gandrīz viss. Prieks, gandarījums, iedvesmas, pirmie miljoni, arī kļūdas, vēlme visu pamest, risks, bailes, izmisums, krīzes, asaras, zaudējumi, negulētas naktis. Esmu gan neskaitāmas reizes kritusi, gan atradusi spēku celties un cīnīties tālāk. Bet palīdzējusi ir neatlaidība un ticība, ka viss izdosies, kā arī mīlestība pret darbu, pret darbiniekiem, kuri ir ar mani joprojām, kuri ir bijuši ar mani un atbalstījuši mani grūtos brīžos. 22 gadi - daudz vai maz?! Bet tikai sasniedzot nostrādāto gadu pilngadību, varēju sākt dzīvot tā, kā pati vēlos... Un sniegt padomus citiem:) #22gadibiznesā #koledža #kosmetoloģija #internationalcosmetologycollege Mīļš paldies #lapsasmāja un personīgi Liene Zemīte par brīnumgardo šokolādes/putukrējuma/zemeņu kūku. Perfekta klasika, kura nekad nemainās - šokolāde, putukrējums un zemenes. Un auksts Prosecco! Priekā un daudz laimes visiem, kuri ir bijuši kopā ar mani šos gadus. Par nākamajiem 22!

A post shared by Marika Gederte (@marikagederte) on

No jokes in here ??? ??❤

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

With my beautiful @laumavaleine ?Love you to the moon and back! #sistersforever #māsas #sisterlove

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on

Thank you @tntmusicru ? #спасибо #москва

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

КомментарииCopyMessenger Telegram Whatsapp
Актуальные новости
Не пропусти
Наверх