Как провели уик-энд латвийские знаменитости

rus.tvnet.lv
CopyMessenger Telegram Whatsapp
Обращаем ваше внимание, что статье более пяти лет и она находится в нашем архиве. Мы не несем ответственности за содержание архивов, таким образом, может оказаться необходимым ознакомиться и с более новыми источниками.

Несмотря на то, что главным событием выходных были выборы, латвийские знаменитости успели не только проголосовать, но и хорошо отдохнуть. Смотрите, какими фотографиями они поделились в соцсетях!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mīlam svētdienas un brīžus, kad varam būt kopā❤️

A post shared by ievakohazeltina (@ievakohazeltina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šosezon modē - pelēks, un veselīgi barot bērnus ?? Foto : @aiga_ozo #mazaisnavlielais

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cik savādi, ka doma par to, ka esmu skaista, ir mani sasniegusi vecumā, kad krunciņas velk pirmās švīkas manos sejas vaibstos un skaidri zinu, ka jaunāka nepalieku. Kad mācījos vidusskolā, sevi uzskatīju par neglīto pīlēnu, kurš nekādā gadījumā par gulbi nepārvētīsies. Skaistas bija viņas - manas draudzenes, meitenes no citām klasēm, es nekad nedzirdēju citus sakām - tu esi skaista un, protams, ne par kādu naudu neiedomājos to sacīt sev. Taču nu es saprotu, ka tā ir iekšēja nobriešana un atzīšana - es esmu gana laba tieši tagad par spīti tam, ko kāds par mani varētu nodomāt. Pēc nedēļas svinēšu savu 36 gadu jubileju un zināt, ir šī īpašā sajūta, ka mani gaida augstas virsotnes un es tās sasniegšu, manī ir spēks un varēšana, es ticu tam, ka esmu vērtīga. Taču lielākā dāvana ir apziņa, ka es ar savu spēku spēju celt sevi un citus, taču tas nepadara mani pārāku. Kaut mēs tā vienmēr prastu - būt stipri, nesalaužot citus. . . Be your own kind of beautiful! . #riseandshine #becauseican #becauseyoucan #tvhost #tvpresenter #behindthescenes #herbārijs #riverisland #imwearingri . ?: @ekkert ?

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Ключевые слова

Актуальные новости
Не пропусти
Наверх