Infografika: Rīgas "Dinamo" - Maskavas "Spartak"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līnuss Videls
Līnuss Videls Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda devusies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas ceturtajā izbraukuma tūrē, kurā paredzētas trīs spēles. Pirmajā no tām ceturtdien, 18. oktobrī, rīdzinieki viesos spēkosies ar Latvijas uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak" vienību. Cīņas sākums plkst. 19.30 pēc Latvijas laika.

KHL vēsturē abas komandas kopumā tikušās 25 reizes, savukārt šosezon šis būs otrais savstarpējais duelis - 23. septembrī Rīgā ar rezultātu 3:1 uzvaru izcīnīja "Spartak". Maskavas kluba rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās Karsums.

Labu sniegumu pēdējā laikā demonstrē Daugaviņš, kurš iepriekšējās divās "Spartak" spēlēs izcēlās ar 1+1 jeb vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Kopumā viņa kontā šosezon 18 spēlēs ir 13 rezultativitātes punkti (5 vārti + 8 piespēles).

Savukārt Karsums piedalījies 16 mačos, izceļoties kopumā ar 5 rezultativitātes punktiem - 3 vārti un 2 piespēles.

Abas komandas katra šosezon aizvadījušas pa 18 spēlēm. "Spartak" ar 18 punktiem ieņem 6. vietu Rietumu konferencē, tikmēr Rīgas "Dinamo" ir par 3 punktiem mazāk, kas šobrīd dod 9. pozīciju turnīra tabulā.

Rīgas "Dinamo" tuvākās spēles (Latvijas laiks):

  • 18. oktobrī plkst. 19:30 Maskavā (Krievija) "Spartak" - "Dinamo";
  • 20. oktobrī plkst. 17:00 Podoļskā (Krievija) "Vitjaz" - "Dinamo";
  • 22. oktobrī plkst. 18:30 Helsinkos (Somija) "Jokerit" - "Dinamo".
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu