Выходные в Instagram-аккаунтах латвийских звезд

rus.tvnet.lv
CopyMessenger Telegram Whatsapp
Обращаем ваше внимание, что статье более пяти лет и она находится в нашем архиве. Мы не несем ответственности за содержание архивов, таким образом, может оказаться необходимым ознакомиться и с более новыми источниками.
Фото: Ekrānuzņēmums

Вечеринки, балы, участие в телешоу - для многих латвийских знаменитостей выходные выдались бурными. А те, кто провели уик-энд спокойнее, поделились фотографиями, сделанными в уютной домашней атмосфере. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kopā ar @kasparsozolins ?? #gudrsvelgudraks

A post shared by Edgars Kreilis (@edgarskreilis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artis Volfs (@artisvolfs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakar saņēmu balvu kā 2018. gada medium influencere kategorijā “IZKLAIDE”! Zināt, mēs varētu būt iedvesmojošākās personības visā galaktikā, taču, ja nebūtu jūs, tas viss mūžam nevienam nešķistu svarīgi. Paldies jums, mani mīļie, tik dažādie un atbalstošie, kas ikdienu uzspiež sirsniņu manai bildei, atbalstot mani tajā, ko daru. Paldies par jūsu vēstuļu jūru, paldies par katru komentāru un vispār to, ka absolūti sveši cilvēki Latvijā viens otram var teikt labus vārdus un cits citu pavilkt uz augšu. Es turpināšu būt pa īstam atklāta, ļaujot jums noticēt, ka varat! Kā saka Robijs Viljams - “Let me entertain you!” . Es saprotu, ka mēs Latvijā esam nedaudz lēnāki visa jaunā pieņemšanā, mums vajadzīgs laiks, lai apjaustu, ka Instagramā notiekošais kļūst par mūsu ikdienas neatņemamu sastāvdaļu, taču tas patiesi notiek. Paldies @golin.riga par tik nopietnu pieeju influenceru sfērai un tam, ko darāt! . . #influencer #golinriga #golinrigaawards #blogger #holidayseason . ?: @ekkert ?

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ar ko Tev asociējas Jūrmala? Gan jau pastaiga gar jūru ir pirmais, kas nāk prātā ☺️ Nesen atklāju citu Jūrmalu, kur kopā ar @maris_mezhals baudījām gan ārvalstu viesu @omeravitalmusic ? džeza performanci Dzintaru koncertzālē, gan sanāca apmeklēt Mākslas staciju Dubultos – vienīgo laikmetīgās mākslas telpu Eiropā, kas darbojas joprojām funkcionējošā dzelzceļa stacijā. Tur nesen tika atklāta un līdz nākamā gada februārim skatāma @mikelisfisers personālizstāde “Vainavas un noplicinājumi” – monumentāls, asprātīgs, ironiskas paškritikas pārpilns darbu kopums par cilvēkiem, sabiedrību un tikumiem. Varbūt skarbi, bet ļoti patiesi. ?? #skatsnomalas ... Однозначно город @jurmalalv радует не только своими уютными кафе и прогулками вдоль море, но и разнообразием культурных мероприятий. Недавно посетили джаз-концерт в закрытом концертном зале Dzintari, а также выставку художника @mikelisfisers, где он с иронией и юмором передал картину нашего общества. Попал как нельзя в точку последних событий. Советую сходить ? ... Photos by @tomsnorde

A post shared by ⚜Maija Armaneva ?? (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Hello, weekend! ? . . . ?‍? @riepinja ?

A post shared by Kristine Komarovska (@kikiikom) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana mīļā #modesbanda! ? Mēs vakar laimējām balvu!!! ???? @golin.riga veidotajā Accelerators Of Relevance indeksa modes jomā uzvarēju medium kategorijā! ?? (Medium ir 10-25k sekotāju) Turklāt makro kategorija modē ir brīva. ? Tas ir indekss, kurā ar detalizētu metodoloģiju izanalizēti un apkopoti Latvijas ietekmīgākie Instagram influenceri. ? PALDIES JUMS VISIEM PAR ATBALSTU! ??? Paldies, ka esat ar mani. ? Instagram sākumā bija mans papildus komunikācijas kanāls ar maniem Youtube sekotājiem, bet nu daudzi mani vairāk par pazīst tieši šeit. ? Pagājuši nedaudz vairāk kā 4 gadi, kopš sāku šeit darboties. Kopš tā laika esmu ļoti DAUDZ iemācījusies un izaugusi (manas vecās bildes ??). Viss šis ceļš ir bijis kopā ar jums - citādi nekādi! ???? Vakar man arī bija tas prieks un gods kopā ar @fashionslogger vadīt balvu pasniegšanas ceremoniju. ? Sen nebiju bijusi šajā ampluā - bija jautri!? Sīkāka informācija par AOR indeksu varat uzzināt www.influenceri.lv.

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“It’s the most wonderful time of the year... “?????❄️ ? Ziemassvētki ir jau pavisam tuvu! ?‍♀️??? Laiks dāvāt prieku un darīt labus darbus! ☃️ Svinīgai Ziemassvētku noskaņai izveidoju dziesmu izlasi “The most wonderful time” ? Spotify vietnē ar savām mīļākajām Ziemassvētku dziesmām! ??????https://open.spotify.com/user/21obbujawavms5fzdwsoolc7a/playlist/4HRd4hzx7TRDlYigY4M0Ht?si=af-D7zscSQynxIoWwWk9kg ❄️❄️❄️??? Dalies ar saviem labiem darbi arī Tu! ??❄️ Liec bildi savā Instagram profilā ar hashtag #BeSanta un atzīmē @cocacola_lv !!!???❄️❄️❄️?????? Es, savukārt, izaicinu @victorijasim arī izdarīt kādu labu darbu!!! ????? #BeSanta @cocacola_lv #cinamoncocacola

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

champagne sundays

A post shared by aguccifox (@agnijagrigule) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you a peaceful and happy second Sunday of Advent! ⭐️⭐️

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ļoti domīgas ziemas dienas

A post shared by Lota (@lota_ulmane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️? ? @unataalmedvide

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With the pound for pound king @lomachenkovasiliy . Good luck tomorrow Champ! ??

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

КомментарииCopyMessenger Telegram Whatsapp
Актуальные новости
Не пропусти
Наверх