Boksa čempions Spenss izdzīvo šaušalīgā avārijā, taču tiks sodīts par braukšanu dzērumā

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Erola Spensa sasistais Ferrari
Erola Spensa sasistais Ferrari Foto: AP/Scanpix

Nepārspētais Pasaules Boksa padomes (WBC) pirmā pusvidējā svara boksa čempions Erols Spenss, kurš pagājušajā nedēļā izraisīja ceļa satiksmes negadījumu, saņems sodu par braukšanu dzēruma, vēstīja Dalasas mediji.

Tiek ziņots, ka bokseris pagājušajā ceturtdienā ap plkst.3 no rīta pēc vietējā laika, zaudējis kontroli pār savu auto, kas īsi pēc tam uzdūries ceļu norobežojošajai barjerai, uzmetot vairākus kūleņus.

Bokseris vēlāk tika nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēti sejas savainojumi, tomēr, kā norādīja Spensa pārstāvji, sportists spēs pilnībā atveseļoties.

29 gadus vecais bokseris atzīts par vainīgu, vadot automašīnu apreibinošo vielu vai alkohola ietekmē, tādējādi viņam tiks piespriests attiecīgs sods. Policija ziņoja, ka negadījumā iesaistīts tikai viens spēkrats, tāpēc tā pārvietošanās ātrums netiks atklāts.

Spenss tikai pagājušajā mēnesī ieguva WBC čempiona jostu, aizraujošā cīņā pēc punktiem uzvarot savu tautieti Šonu Porteru. Karjeras laikā viņš uzvarējis visās 26 cīņās, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

Divarpus gadus Spensa kontā ir arī Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona josta. Tāpat bokseris 2012.gadā piedalījās Londonas Olimpiādē, kurā sasniedza ceturtdaļfinālu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu